Een lifetime-horloge is als as-drager een gedenkhorloge met een persoonlijk verhaal.

Tijd speelt in het hele leven een belangrijke rol. Een lifetime watch is een horloge waarin uw persoonlijke levensverhaal kan worden verteld en verwerkt, vanaf de geboorte. Het is een custommade gedenkhorloge dat niet alleen een haarlokje bij de geboorte van je kind kan opbergen. Het is ook mogelijk b.v. geboortegrond of een klein beetje as van een dierbare overledene erbij in op te bergen. Dus ook geschikt als as-drager. U kunt in dit horloge een geboortedatum, sterrenbeeld, trouwjaar, de geboorte van kinderen, een jubileum, familiewapen, enz. enz. laten verwerken, maar ook een as-bestemming geven. Uw persoonlijke levensverhaal verwerkt in een horloge is een bijzonder originele manier van story telling. Een urn in huis heeft voor sommige van ons iest ongemakkelijks. Dat kan nu dus ook anders.

In uw aanwezigheid en met het respect dat uw dierbare verdient, wordt uw herinnering aan het horloge toevertrouwd. Daarna wordt het compartiment afgesloten. De afdekplaat wordt verzegeld en gewaarborgd met het meesterkeurteken van "het Bossche Gilde van Goudsmeden" in 24 krt. bladgoud .

De Lifetime-gedenkhorloges worden met de hand gemaakt en in nauwe samenwerking met de opdrachtgever vervaardigd. Ieder horloge verteld een ander verhaal en is daardoor uniek en wordt een onlosmakelijk onderdeel van uw eigen geschiedenis. De sierlijke stijl springt meteen in het oog en maakt van dit horloge een exclusief erfstuk voor de hele familie.

De gouden bodemplaquette bevat een compartiment waarmee u het persoonlijke en bijzondere karakter van uw gedenkhorloge kunt versterken: u kunt er een haarlok, of zelfs een kleine hoeveelheid as in bewaren.

U zet met dit Lifetime-gedenkhorloge een nieuwe mijlpaal in uw familietraditie.