Made in The Netherlands

Hoog op de Kathedrale Basiliek van Sint-Jan Evangelist in 's-Hertogenbosch, de hoofdstad van Brabant, goed zichtbaar en te midden van een falanx van stenen beelden die de lokale adel, kruisvaarders, heiligen en engelen uitbeelden, vinden we een bijzondere figuur: een moderne engel, flauw glimlachend, met neergeslagen oogleden. Hij draagt jeans en heeft zijn laptop nonchalant over zijn schouder geslingerd. Hij staat met zijn mobiele telefoon te bellen. Een tijdgebonden beeld op een symbool van tijdloosheid.

Deze nieuwe engel op de kathedraal geeft op prachtige wijze vorm aan de cultuur in 's-Hertogenbosch. De hoofdstad van Brabant, een stad vol grandeur en cultuur, waar traditie en het Bourgondische leven hand in hand gaan. Waar gedachten met de tijd meegaan, en waar de tijd ook wel eens stil lijkt te staan. Waar gedachten automatisch herinneringen worden.

Het is dan ook bijna vanzelfsprekend dat de Brabander Willem van den Berg zijn inspiratie hier heeft opgedaan. Zijn lifetimehorloges die verbinden op persoonlijke wijze tijd en traditie met elkaar. Op deze website vertellen we u daar graag meer over. De Dutch Watch Company International is nu gevestigd in Sint Oedenrode de thuishaven van "VandenBerg Watches" , makers van het "Vincent van Gogh" horloge en het "Jheronimus Bosch" horloge.

Klik hier voor meer informatie op sint-jan of bel-engel