DWC & DWCI zijn onderdeel van: VandenBerg Watches,

Corridor 17a

5492 HA Sint-Oedenrode (Meijerijstad)

Telefoon: 073-6128669

www.vandenbergwatches.com

Openingstijden: Alleen op afspraak dinsdag, donderdag en vrijdag
e-mail: info@vandenbergwatches.com

In het Nederlands Gilde van Goudsmeden, waarvan Willem van den Berg al sinds de oprichting in 2010 lid is als meester uurwerkmaker, inspireren de gepassioneerde vakmensen elkaar om de beste te zijn. De haute horlogeriebranch heeft hierdoor een enorme impuls gekregen. O.a. dit en meer is te lezen in: "Horloges" jaargang 20 Editie 70.

Januari 2014, tv opnamen BV Brabant over de innovatie van het Lifetime Gedenkhorloge

BV Brabant maakt programma's over de ontwikkelingen en innovaties van de Brabantse economie. Als winnaar van de international Funaral Award was hun belangstelling van deze bijzondere nieuwe ontwikkeling in de horlogerie gewekt en zijn er tv opnamen gemaakt. Op 12 jan. 2014 werden die uitgezonden. U kunt deze opnamen bekijken op youtube.com

WinnaWinn Winnaar van de International Funeral Award 2013 & de 1e Prijs België & de 1e prijs Nederland
Op zaterdag 26-10-2013 werd voor de 14e keer de gala uitreiking van International Funeral Award Europa gehouden. In de prachtig ingerichte zalen van Hotel van der Valk Heerlen in Nederland, genoten de 250 aanwezigen, allen verbonden met de Europese uitvaartsector, van een heerlijk galadiner en werden daarnaast verwend met tal van optredens van internationale artiesten, waaronder Ben Kramer, Franz-Rudolf Moos en Belle Pérez. Het hoogtepunt van de avond was, zoals altijd, de uitreiking van de prestigieuze International Funeral Awards. Van de uitgereikte Awards was de International Funeral Award (wisseltrofee), de meest begeerde trofee van de avond.
Horloger Haute Horlogerie Willem van den Berg uit €s-Hertogenbosch, Nederland, werd door de internationale jury tot winnaar uitgeroepen van deze trofee.

Op zaterdag 26-10-2013 werd voor de 14e keer de gala uitreiking van International Funeral Award Europa gehouden.

In de prachtig ingerichte zalen van Hotel van der Valk Heerlen in Nederland, genoten de 250 aanwezigen, allen verbonden met de Europese uitvaartsector, van een heerlijk galadiner en werden daarnaast verwend met tal van optredens van internationale artiesten, waaronder Ben Kramer, Franz-Rudolf Moos en Belle Pérez. Het hoogtepunt van de avond was, zoals altijd, de uitreiking van de prestigieuze International Funeral Awards. Van de uitgereikte Awards was de International Funeral Award (wisseltrofee), de meest begeerde trofee van de avond.
Vandenberg Watches. Liempde Nederland ( Voorheen Horloger Haute Horlogerie Willem van den Berg uit s-Hertogenbosch) werd met zijn inzending van het Lifetime gedenkhorloge, door de internationale jury tot winnaar uitgeroepen van deze trofee.funeralawards.eu/nl/informatie/uitslagen-2013

7 september Internationale Funeral Award Open jurydag Zoomstede. Berg op Zoom


Met de inzending van het Lifetime horloge doet Willem van den Berg mee als deelnemer, aan de I.F.A. en hopen op een succesvol resultaat. De open jurydag vond plaats op Crematorium Zoomstede, te Berg op Zoom. De deelnemers sloten deze dag met een tevreden gevoel af en kijken uit naar de gala uitreiking, die op 26 oktober 2013 te Hotel Heerlen (Nederland) wordt gehouden. Op dit gala wordt bekend gemaakt wie van de deelnemers zich winnaar mag noemen in de deelnemende categorie en van de International Funeral Award.

April 2013 Horloges 00/24 's

Jaargang 14 no 49 - Voorjaar 2013. In dit nummer "Tijdmeesters" Willem van den Berg over restauratie en uurwerktechnieken. "Restaureren is puinruimen".'s-Hertogenbosch 12 juli 2013: Edelmetaal is het vakblad van de Fedratie Goud en Zilver 68e jaargang juli/augustus 2013.

April 2013 Horloges 00/24 zz In dit nummer wordt aandacht geschonken aan het kroningshorloge. "Een uniek, historische aangelegenheid: de inhuldiging van koning Willem - Alexander op 30 april dit jaar. Uurwerkmaker Willem van den Berg greep deze gelegenheid aan om een uniek kroningshorloge te maken. De basis voor dit horloge is een historisch uurwerk uit 1714"...... In dit nummer wordt aandacht geschonken aan het kroningshorloge. "Een uniek, historische aangelegenheid: de inhuldiging van koning Willem - Alexander op 30 april dit jaar. Uurwerkmaker Willem van den Berg greep deze gelegenheid aan om een uniek kroningshorloge te maken. De basis voor dit horloge is een historisch uurwerk uit 1714"...... 's-Hertogenbosch 12 juli 2013: Edelmetaal is het vakblad van de Fedratie Goud en Zilver 68e jaargang juli/augustus 2013.

's-Hertogenbosch 12 juli 2013: Edelmetaal is het vakblad van de Fedratie Goud en Zilver 68e jaargang juli/augustus 2013.

Jaargang 14 no 49 - Voorjaar 2013. In dit nummer

wordt aandacht geschonken aan het kroningshorloge. "Een uniek, historische aangelegenheid: de inhuldiging van koning Willem - Alexander op 30 april dit jaar. Uurwerkmaker Willem van den Berg greep deze gelegenheid aan om een uniek kroningshorloge te maken. De basis voor dit horloge is een historisch uurwerk uit 1714"......

April 2013 Horloges 00/24 Jaargang 14 no 49 - Voorjaar 2013. In dit nummer "Tijdmeesters" Willem van den Berg over restauratie en uurwerktechnieken. "Restaureren is puinruimen".

April 2013 Horloges 00/24 zz In dit nummer wordt aandacht geschonken aan het kroningshorloge. "Een uniek, historische aangelegenheid: de inhuldiging van koning Willem - Alexander op 30 april dit jaar. Uurwerkmaker Willem van den Berg greep deze gelegenheid aan om een uniek kroningshorloge te maken. De basis voor dit horloge is een historisch uurwerk uit 1714"...... In dit nummer wordt aandacht geschonken aan het kroningshorloge. "Een uniek, historische aangelegenheid: de inhuldiging van koning Willem - Alexander op 30 april dit jaar. Uurwerkmaker Willem van den Berg greep deze gelegenheid aan om een uniek kroningshorloge te maken. De basis voor dit horloge is een historisch uurwerk uit 1714"...... 's-Hertogenbosch 12 juli 2013: Edelmetaal is het vakblad van de Fedratie Goud en Zilver 68e jaargang juli/augustus 2013.

April 2013 Horloges 00/24

Jaargang 14 no 49 - Voorjaar 2013. In dit nummer "Tijdmeesters" Willem van den Berg over restauratie en uurwerktechnieken. "Restaureren is puinruimen".

April 2013 Horloges 00/24 April 2013 Horloges 00/24 Jaargang 14 no 49 - Voorjaar 2013. In dit nummer "Tijdmeesters" Willem van den Berg over restauratie en uurwerktechnieken. "Restaureren is puinruimen". April 2013 Horloges 00/24

's-Hertogenbosch oktober 2012 :

Op 23 oktober 2012 heeft horlogier Willem van den Berg in zijn zaak in 's-Hertogenbosch het eerste Lifetime-gedenkhorloge gepresenteerd. Het is een uniek horloge en gemaakt en ontworpen door hem zelf. De bijzonderheden op een rij:

- Een custommade horloge dat met uw leven meeloopt.

- Uw highlights en herinneringen verwerkt in één horloge:

geboorte, huwelijk, sterrenbeeld, jubileum, sterven, familiewapen, enz....

- Aan te passen bij grote ingrijpende veranderingen in je leven.

- 'Tekst' of je handtekening op de zijkant van de kast.

- Met achterin een compartiment voor, bijv., een haarlokje.

- Met een weinig as ook geschikt als een gedénkhorloge

- Ook met uw familiewapen er in verwerkt behoort tot de mogelijkheden

In de horlogerie is een horloge met een compartiment voor een haarlokje van bijvoorbeeld je kind of met as-bestemming niet eerder gemaakt en als zodanig is het een primeur. Zie ook een artikel op de site van bastionoranje.nl

Op 5 juni 2012 onthulde Willem van den Berg het eerste Lifetimehorloge, een gedénkhorloge van Dutch Watch Company International, met een compartiment waarin een haarlokje of zelfs een weinig as kan.


Corridor 17a
5492 HA Sint-Oedenrode
Telefoon: +31 (0) 73-6128669
E-mail: ga naar: http://www.vandenbergwatches.com/contact

Wilt u een brochure van dit Lifetime-gedenkhorloge ontvangen? Neem contact op met http://www.vandenbergwatches.com/contact

Lifetime-gedenkhorloges zijn horloges met een persoonlijk verhaal en worden door Willem van den Berg aangepast aan uw wensen. Een handtekening opzij in de kast, of een huwelijksdatum, een geboortedatum, het halen van een diploma, eventueel in combinatie met, bijv., een familiewapen versterkt daardoor het persoonlijke karakter. Neem kontact op voor meer informatie of stuur een e-mail en maak een afspraak.

Prijzen vanaf € 5.800,00 en op aanvraag: het is afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever.

De Dutch Watch Company International is gevestigd in: Corridor 17a, 5492 HA Sint-Oedenrode (NB)

Bereken de route naar onze galerie met Google Maps >

OPENINGSTIJDEN DWCI :

Gelieve eerst een afspraak te maken alvorens af te reizen naar Sint-Oedenrode.

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag Uitsluitend op afspraak

We speak English. Just call us or send us an email.

Wir sprechen Deutsch. Rufen Sie bitte an oder schicken Sie uns ein Email.

INFORMATIE over o.a. 's-Hertogenbosch en omgeving:

Meester Uurwerkmaker Willem van den Berg Haute Horlogerie

Website van: "het Nederlands Gilde van Goudsmeden"

Website van: sint-jan / bel-engel

Website van: noordbrabantsmuseum / jheronimusbosch-artcenter

Website van: regio-vvv / Binnendieze

Bereken de route met Google Maps >

Bekijk de verkeerssituatie op ANWB

Fotowerk van o.a. Mitch van der Heijden

Schilderij "Tulpen": Peter Bol

Websitebouw : verhaeg.net

Disclaimer
Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, is Dutch Watch Company International niet aansprakelijk voor enigerlei schade voortvloeiend uit drukfouten en het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Dutch Watch Company International aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verkeerd gebruik en/of ongeoorloofde acceptatie van de inhoud. Uitsluitend door schriftlijke toestemming van © Dutch Watch Company International , eigenaar van deze website, mogen foto's en/of teksten van deze website gekopieerd en/of gebruikt worden voor publicatie in het openbaar en/of lezingen. Onder voorbehoud: DWCI is ten alle tijden gerechtigd om levertijden, modellen, technische specificaties, kleurafwijkingen en uitvoeringen, aan te passen en te wijzigen.
Alle gegevens onder voorbehoud. © Dutch Watch Company © Dutch Watch Company International

Opmerkingen: Heeft u tips, op- of aanmerkingen over onze website, of ziet u iets dat niet klopt, vertel het ons of stuur een mail, zodat wij daar ons voordeel mee kunnen doen. Copyright: © Willem van den Berg MBGG 2012