Een persoonlijke herinnering verwerkt in een DWCI Lifetime Watch

Het Lifetime horloge, kan telkens weer worden aangepast aan uw persoonlijke wensen. Lifetime horloges, ook als gedenkhorloges, zijn in verschillende basisuitvoeringen leverbaar:

  • met of zonder persoonlijke initialen of jaartallen in de zilveren wijzerplaat verwerkt
  • met of zonder datumaanduiding
  • met glazen bodem met compartiment voor b.v. een foto en/of een eerste haarlokje van uw kind.
  • met glazen bodem en opengewerkte rotor met Chronos (dit is dan zonder compartiment)
  • met alleen een gouden Chronos-plaquette
  • met gouden Chronos-plaquette met verzegeld compartiment

In de opengewerkte versie ziet u de kunstzinnig gestileerde afbeelding van de vader van de tijd Chronos, als rotor draaien, ingebouwd in het uurwerk als onderdeel van het opwindmechanisme. Wij nemen uw specifieke wensen graag mee in het ontwerp. U kunt bijvoorbeeld op de
zijkant van de horlogekast een tekst in het handschrift van uw dierbare laten graveren.
Bij een gesloten achterdeksel met een compartiment, kan ook de binnendeksel van het horloge voorzien worden van gravures. Daarop kan b.v. een tekst of vingerafdruk gegraveerd worden. Deze gravures zijn alleen zichtbaar als het horloge is geopend. In het compartiment kan iets persoonlijks zoals een haarlok of zelfs wat as in opgeborgen worden maar ook b.v. geboortegrond. Een Lifetime gedenkhorloge is daardoor persoonlijk, uniek en authentiek en dat is door de internationale vakjury tijdens het gala met 250 internationale genodigde, in Heerlen bekroond met, u leest het goed, 3 Awards. Voor Nederland de Award, voor België de Award én de begeerde prestigieuze International Funeral Award Europa 2013.