Willem van den Berg - Horlogemaker

Willem van den Berg zijn werk staat in een eeuwenlange traditie van Nederlandse klokken- en horloge-industrie.

Willem van den Berg zet deze traditie voort in het Brabantse Sint-Oedenrode. Met meer dan vijfenveertig jaar ervaring als horlogemaker/restaurator en als horlogebouwer, lid en meester uurwerkmaker van "het Nederlands Gilde van Goudsmeden" richtte hij in 2010 "DWCI" op en in 2016 "VandenBerg Watches". Hij is de bedenker, ontwerper en horlogemaker achter de lifetime -gedenkhorloges, champleve Cadran horloges, skyline horloges en de Art collection met Van Gogh- en Jheronimus Bosch horloges.

Met zijn authentieke ontwerpen geeft Willem van den Berg vorm aan zijn passie:
een tijdloos horloge creƫren met een verhaal dat op stijlvolle wijze de traditie en de cultuur van Nederland en combineert met een eerbetoon aan het oude uurwerkmakersambacht.

Het resultaat is dit handgemaakte en custommade Lifetime horloge, een uniek draagsieraad vol persoonlijke symboliek en historische waarde dat telkens weer kan worden aangepast aan de persoonlijke levensweg. Als as-drager in okt. 2013 internationaal geprijsd met 3 award's en het enige horloge dat ook geschikt is als gedenkhorloge, voor het moment als de tijd even stilstaat.

Voor meer over de horlogemaker Willem van den Berg gaat u naar vandenbergwatches.com
U kunt ook een tv opnamen bekijken op youtube.